1 Şubat 2009 Pazar

Hacettepe Kümeye

Bugünkü futbol keyfimizin içine sıçan adamdır Erdoğran Arıca. Zaten oldum olası da hiç sevmemişimdir bu adamı ama bugün resmen zirveye yerleşti bu konuda. Belki yine mükemmel bi futbol izlemeyecektik yine bir karambol maçı olacaktı ama en azından keyif alırdık az da olsa, sinirlerimiz de zıplamazdı.

Erdoğan Arıca hesap kitap işinde pek iyi değil heralde. Aldığı 1'er puanlarla kümede kalabileceğini sanıyor zira kendisi. Maç bittiğindeki sevinişini Fatih Terim Hırvatistan maçında yapmamıştır. Çok sinirliyim ve laflar hazırladım sana Erdoğan Arıca, ama tutuyorum kendimi zor da olsa.

İkinci yarı boyunca en ufak itişmede yerden kalkmayan oyuncularına da sana da İsmail YK'dan malum şarkıyı gönderiyorum. Resmen yata yata maçı bitirdiniz.

Hakeme de bir çift lafım var da neyse artık. Hayatımda izlediğim en rezalet maçtı kısacası. Ne doğru düzgün bir oyun, ne bir tempo ne de birşey. Bunda katkıları olan sevgili oyuncularımız Kirita, Mustafa Keçeli'ye de en kısa sürede güle güle demek ister bu gönül ayrıca. Kayseri ve Antep'in olası puan kaybetme ihtimalinde mis gibi fırsatı teptik. Zaten Bynum da sakatlandı dün gece, bu yazı da bok gibi oldu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Büyük hocadan büyük yorum ;

HACETTEPE CEPHESİ

Hacettepe Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise ''Kazanamıyorsanız kaybetmeyin'' felsefesinin futbolda çok doğru olduğunu ifade ederek, ''Hacettepe olarak bugün çok iyi mücadele ettik. Futbolcularım sahanın her bölgesinde çok iyi savaştılar ve puan almayı hak ettiler. Oyuncularımızı kutluyoruz, ama biraz daha topa sahip olup, biraz daha üretken olmak zorundayız'' diye konuştu.