3 Haziran 2008 Salı

Sonunda


Inter'de sonunda beklenen oldu ve Mourinho yeni teknik direktör oldu. Uzun zamandır beklenen açıklama Inter'den bugün geldi ve Mourinho'nun Inter'le 3 yıllık anlaşma imzaladığı açıklandı. Mourinho'nun Inter'de yardımcılığını da Guiseppe Baresi yapacakmış. Başkan Moratti Mourinho Mourinho'nun yanında Chelsea'den Lampard, Drogba, Carvalho gibi isimleri getirip getirmeyeceği sorusuna ise Mourinho ile anlaşma imzaladık ama henüz transferler hakkında görüşmedik ama Inter'de beklenildiği gibi çok büyük değişmeler olmuyacak, küçük değişiklikler yapacağız demiş. Hayırlı olsun artist Mourinho. İngiltere'deki gibi ukala ukala ötebilecek mi bakalım İtalya'da da?


Ada'da ise Taksin Shinawatra'nın uzun zamandır Eriksson'u kapı önüne koyacak mı koymayacak mı sorusu cevabını buldu. Japon iş adamı Eriksson'a kapıyı gösterdi. Manchester City sezonu 8.tamamlamıştı Eriksson komutasında. Uefa'nın fair-play takım kontenjanıyla da Uefa Kupası'na katılma hakkı kazanmışlardı. Aslında sezona çok iyi başlamıştı ama sonunu getiremedi. United'la oynadıkları derbilerin ikisini de kazanmışladı ve çok uzun bir zaman sonra Old Trafford'da galibiyet almışlardı ama son haftalardaki durum Shinawatra'yı tatmin etmedi demek ki özellikle de son hafta Boro'dan alınan 8-1'lik galibiyet. Eriksson'u Lazio zamanlarında severdim ama her geçen gün dibe betmaya devam ediyor malesef.


Shinawatra Eriksson'u kovunca hemen yeni hedefini de açıklamış; Mark Hughes. Şu anda Blackburn'un hocası olan Hughes'e talip olmuş City ve Hughes de teklife sıcak bakınca Blackburn yönetimi Hughes'e City ile görüşme izni vermiş. Shinawatra da bu para Hughes de de bu istek varsa o iş olur. Hughes'ın diğer taliplerinden olan Chelsea'de belki Eriksson'u kapar, kimbilir.

Hiç yorum yok: