28 Temmuz 2008 Pazartesi

Galatasaray ile Açıyoruz



Bursaspor'un sezon açılış tarihi ve oynayacağı maç belli oldu. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Bursaspor sezon açılış maçında 7 Ağustos Perşembe akşamı 21:00'da son şampiyon Galatasaray ile karşılacak. Asbaşkan Osman Çelik haftalardır yok İspanya'ya gidiyor Barcelona ve Deportivo ile görüşüyor, sonra oradan İtalya'ya geçip Roma ve Fiorentina'dan biriyle açılış maçımızı oynayabiliriz diyor, yetmiyor bir de üstüne Panathinaikos da ihtimaller arasında diyerek iyice sallıyor. En son olarak Roma ve Panathinaikos zor ama Fiorentina %50 ihtimalle açılışta Bursa'da olacak dedikten sonra saatler geçmeden Galatasaray ile açılış maçı yapılacağı açıklandı.

Bu nasıl bir asbaşkanlıksa artık sonra çıkıp bir de kombineler çok az satılıyor, bu şekilde başarılı olamayız diyor. Sanki 12-13 bin kombine satılan sezonlarda şampiyonluklar gördük de şimdi kombine satınca başarı gelcekmiş. Kimi kandırıyoruz? Kombineler satılsın diye açılış hakkında atıp tut sonra da satılmıyor diye dert yan. Kaldı ki kombineler açılış maçında da geçerli olmayacakmış.

Aslında geçen sezonki açılıştan sonra Galatasaray çok bile gelir ama çıtayı yükseltmeseydi o zaman Osman Bey. Fiorentina'ymış yok Roma'ymış. Galatasaray ile sanırım son 4-5 yıldaki 3. açılış maçı olacak bu. Gariptir ki her sezon Bursa'nın yeni teknik direktörü Galatasaray'lı eski bir oyuncu olurdu ve maçları da genelde Bursaspor kazanırdı. Bu sene Samet Aybaba var takımın başında ve Galatasaray'da da Bursalı başkan Özhan Canaydın yok.

Her ne olursa olsun Türkiye'den bir takım gelecekse Fenerbahçe ya da Galatasaray'dan iyisi yoktur. En azından Arda'yı, Lincoln'u, Kewell'i görür gidenler. Ben zaten o tarihlerde gidemeyeceğim maça ama fırsatım olsa da gitmezdim. Bursaspor'un açılışları kadar dandik organizasyonlar pek az gördüm. Maç öncesi onca tantana boşu boşuna. Oturur televizyon karşısında izlerim rahat rahat. Yönetimin taraftarı yolmak için sattığı biletlere de para vermem. Sezon başlasın gideriz maçımıza.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hocam bir Galatasaray'li olarak Bursaspor'a yeni sezonda basarilar dilerim, hayirli ugurlu olsun yeni sezonunuz.
Sezon baslarinda GS Bursa'dan, Bursa da GS'den iyisini bulamaz idare edecegiz iste.

Yalniz yazida "Bursali Ozhan Canaydin" geciyor. Ister misin size baskan olsun? GS ye borcumu odedim, sira Bursa'da desin?

:)))