13 Eylül 2008 Cumartesi

İyi Başladı Kötü Bitti

Liverpool ve Manchester United Berbatov'un ilk maçında Anfield Road'da karşı karşıya geldiler bugün. Maça Berbatov ve United iyi başlamıştı. Berba'nın asistinde Tevez 3. dakikada golü atıp öne geçirdi takımını. Golün devamındaki 15 dakikalık süre boyunca United topa sahip oldu iyi bir oyun ortaya koydu denebilir ama ondan sonraki sürede maçın bitimine kadar Liverpool oyuna hükmetti.


Bu süre içinde yeni transfer Riera ve Fabio Aurelio ile sol kanattan etkili oldu Liverpool. Fakat golü sağ kanattan gelen bir ortada anlaşamayan VDS ve Wes Brown ortak yapımı ile buldular. Bu hatalı golden sonra Liverpool daha da morallendi. Manchester United Carrick'in de sakatlanmasıyla orta sahada iyice silindi. United'ın orta sahada eski gücü yok malesef. Scholes bu yıl acayip biraz anlayamadım. Anderson da kendisine verilen paraların boşa olduğunu ispatlarcasına oynuyor malesef. İlk 11 çıkmayı kaldıramıyor diyecem ama bilemiyorum. Rooney de de bir gariplik, eski Rooney ile alakası yok. Berbatov da golün asistini yapmak dışında sahada gezindi sadece. En azından onun takıma henüz alışamadım diyerek kendini kurtarma şansı, bahanesi var.


Sonuç olarak Liverpool yıllar sonra United'ı devirmiş oldu. Bunu hak ettiler de. Her ne kadar şanslı iki golle bunu yapmış olsalar da oyunun kontrolü sürekli Liverpool'daydı. Gerarrd ve Torres'den yoksun Liverpool karşısında birley üretemeyen United'ın da bir an önce toparlanmaya ve sakatlarına ihtiyacı var. Bir de aklı başında bir sağ bek oyuncusuna.

1 yorum:

Spicoli dedi ki...

Brown ile hakikaten olmuyor bu işler.Lahm united ın ilacı olur.