27 Eylül 2008 Cumartesi

Siftah

Ronaldo hafta içi Middlesbrough ile oynanan Carling Cup maçında bu sezonun ilk golünü atarak bir nevi siftah yapmıştı aslında. Ama asıl siftahı bugün lig maçında Bolton karşısında yaptı. Ronaldo penaltıdan attığı golle sezonu açtı böylece. Aslında penaltı pek penaltı gibi değil. Yine de Ronaldo'nun bir an önce form tutması açısında moral olucaktır ve bu süreci hızlandıracaktır.

Sir'in bugünkü kadrosunda kesiği Rooney yedi. Geçen hafta Tevez kenarda beklemişti, bu hafta ise Rooney yedek kaldı. Sir en kısa zamanda kadro dengesini ayarlamalı. Huzursuzluklar çıkabilir. Maçın golleri burada.

Man Utd: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Ronaldo (Nani 80), Fletcher, Anderson (Scholes 71), Park, Tevez (Rooney 71), Berbatov.
Subs Not Used: Amos, Giggs, O'Shea, Evans.

Goals: Ronaldo 60 pen, Rooney 77.

Bolton: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Andrew O'Brien, Samuel, Davies, Nolan, McCann, Muamba, Gardner (Smolarek 73), Elmander (Vaz Te 66).
Subs Not Used: Al Habsi, Taylor, Joey O'Brien, Riga, Shittu.

Booked: Elmander, McCann, Davies.

Att: 75,484.


Haftanın diğer maçlarında ise lider Arsenal Hull'a kendi evinde 1-0'dan 2-1 mağlup oldu, Chelsea kazanarak liderliği ele geçirdi, Merseyside Derbisi'nde de Liverpool Torres'le kazandı. Oynanan maçların sonuçları şu şekilde, goller de burada.

Everton 0 - 2 Liverpool
Aston Villa 2 - 1 Sunderland
Fulham 1 - 2 West Ham
Man Utd 2 - 0 Bolton
Middlesbrough 0 - 1 West Brom
Newcastle 1 - 2 Blackburn
Stoke 0 - 2 Chelsea
Arsenal 1 - 2 Hull

Hiç yorum yok: