23 Şubat 2008 Cumartesi

Carling Cup Final Preview


Yarın saat 17 itibariyle başlayacak maçta Ada'da sezonun ilk kupası sahibini bulacak. Bir tarafta kupayı son 3 yılda 2 kez kazanan Chelsea diğer tarafta da yarı finalde 9 yıldan sonra Arsenal'i yenen hatta duman eden Tottenham Hotspurs.

İki takımda da eksikler var. Chelsea'da Terry ilk 11 çıkamayabilirmiş. Fakat Olympikos maçında son dakikalarda oyuna giren Lampard ilk 11 oynuaycak büyük ihtimalle.Tottenhamda ise Boateng ve Dawson sakat, King iyileşmiş fakat hazır olmayabilir. Chelsea menajeri Grant bu maçta Ashley Cole'a şans vermeyecekmiş büyük ihtimalle karısı ile ilgili problemleri sebebiyle.

Maç öncesi Tottenham'lı oyuncular adına kaptan Robbie Keane maçı geçtiğimiz günlerde tutuklanan Gascoigne için oynayacağız demiş. "Onu seviyoruz ve onun için oynayacağız, umarım iyileşir" demiş.

Chelsea tarafında ise kaleci Cech; kesinlikle favorinin kendileri olduğunu iddaa etmiş. Cech ayrıca; bu sezon içinde kazanabileceğiniz ilk kupa, bu kupayı kazandığınızda önünüzdeki yarışlar 4 den 3 e düşüyor. Bu kupayı kazanmak diğer kupalar için de iyiye işaret, işimizi kolaylaştırıyor demiş.

Bakalım yarın kazanan Gascoigne için Spurs mü olacak yoksa Cech'in de dediği gibi Chelsea mi olacak. Gönlüm Tottenhamdan yana ama favorisi yok tabiki bu maçın. Güzel bir maç olacağı kesin. Kaçırılmaz yarın saat 17 de Tv8'de.

Hiç yorum yok: