24 Şubat 2008 Pazar

Newcastle 1 - 5 Manchester United



Sezonun ilk yarısında Newcastle Old Trafford'a teknik direktörsüz çıkmış ve de ilk yarısı golsüz biten maçta ikinci yarıda gelen 6 golle Manchester United Newcastle'ı duman etmişti resmen. Dünkü maçta da benzer bir tarife uygulanmış Newcastle'a. Bu sefer yarım düzine değil de yarım deste olmuş. 2 Ronaldo, 2 Rooney bir de Saha'dan goller. Özellikle Rooney'in 2. golü izlemeye değer bir gol olmuş. Golleri buradan izleyebilirsiniz.


Newcastle'da ise Keegan geldiğinden beri hala bir galibiyet yok. Newcastle efsanesi bile olsa bu performansla nereye kadar gidebilecek Keegan merak ediyorum. Bir an önce kazanmaya başlaması lazım yoksa işi tehlikede. Manchester United ise Arsenal'in puan kaybettiği haftada kazanarak farkı yeniden 3'e indirmiş oldu. Şampiyonluk yarışı bu yıl çok fena. Arsenal kaçıyor Manchester kovalıyor. Bu iş Old Trafford'da ki maçta çözülecek gibi duruyor.


Ronaldo ise golleri ligde 21, toplamda ise 29 yaptı. Bir sakatlık falan gelmezse geçen yıl Kaka'nın aldığı bütün ödüllerin en büyük adayı. Bir aksilik çıkmazsa United tarihinin 32 gollük George Best'e ait sezonluk gol rekorunu da kıracak muhtemelen.


Hiç yorum yok: