15 Şubat 2008 Cuma

Geldim

Uzun zamandır doğru düzgün güncelleyemedik malesef burayı. Tatil, internet erişimi problemleri, sınavlar falan filan derken çok boşladık. Bu sürede de zaten bir hayli az olan okuyucu kitlesini kaybetmediğimi umarak derhal eski günlere dönmeye çalışacağız artık elimizden geldiğince.

Buraya uğrayamadığımız zaman boyunca çok şeyler oldu, biz aktaramadık. Shaq Suns'a geldi Gasol'den sonra derken Kidd de geldi gelecek. Aslında iş bitmişti ama Devean George ben Nets'de oynamam deyince takas şimdilik yattı. Bir şekilde ayarlanır o takas daha bir haftası var. Batı cadı kazanına döndü iyice. Bakalım Lakers nereye kadar gidecek.

City-United derbisi oynandı, yolculuk sebebiyle ilk yarıyı izleyebildim sadece. Kaybetmişiz bu yıl ikinci kez City'e. Fark 5 oldu Arsenal ile. Derbide Busby Babes'e muhteşem bir anma töreni yapıldı. Formalar, tribünler vs.

Bu gecede All-Star hafta sonu başlıyor. Hidayet'i almadı Stern ibnesi. Ray Allen'ı çağırdı son olarak sakat Butler'ın yerine. Kobe'de üçlük yarışmasına katılmayacak parmak sakatlığı sebebiyle. Maçta oynaması muhtemel ama belli değil henüz. Bu gece de Rookies-Sophomores maçı var. Gönlümüz Farmar ile birlikte. Yürü aslanım.

Evet geri döndüm, bir aksilik çıkmazsa..

Hiç yorum yok: