22 Şubat 2008 Cuma

Wes Brown



Bundan önceki yıllarda dallamalıklarıyla bildiğimiz Wes Brown bu yıl iyi bir sezon geçiriyor şu ana kadar. Sağlam United defansının sağlam oyuncularından. Tabi bunda kaptan Gary Neville'ın sakatlığının da etkisi büyük. O olmayınca meydan Brown efendiye kaldı. Brown da şansını iyi kullandı, hakkını yemeyelim iyi top oynuyor. Fakat bu gene de yazın bu bölgeye transfer yapılması gerektiği gerçeğini değiştirmez.
Brown paşaya sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatması için teklif yapılmış fakat beyimiz haftalık 45.000 pound'u beğenmemiş, 55 istiyormuş. Sorun olacağını sanmıyorum bir şekilde anlaşılır. Koskoca Fergie 10 bin pound için bırakmaz tuttuğu bir adamı. Ama Brown'un bu tavırları sonrası sinrilenmiş olsa gerek ki menajerine ve Brown'a giydirmiş hafiften.
"Players of today live in their agents' pockets,"

"It's a situation which depresses me at times, it really depresses me."
"Wes has been with us since he was 12, but I don't think that matters these days. "

Çocukluğundan beri o formanın ekmeğini yiyen birisi olarak biraz daha uzlaşmacı olabilirdi. Anlaşma olacaktır büyük ihtimalle dediğim gibi ama keşke bunu Fergie'yi kızdırmadan halletseydi. İyi oynadı ya bu sezon talipleri arttı paşanın ona güveniyor. Hayırlı olsun bakalım.



Hiç yorum yok: