2 Ağustos 2008 Cumartesi

Büyük Sözü Dinlemek Lazım

Manchester United taraftarının sevgilisi, efsane isimlerinden 99 - Nou Camp sihirbazı Ole Gunnar Solskjaer de Ronaldo olayı hakkında Ronaldo'nun kulağını çekmiş azıcık.

Ronaldo'ya G.Neville, P.Scholes ve Giggs'den sonraki jenerasyonun efsanesi olma fırsatını değerlendirmesini gerektiğini belirtmiş. Kendisi efsanedir aslında da mütevazılıktan pas geçmiş. Bizim Semih'in şimdilerde yaptığı joker golcülüğün en büyük ismidir. Ole'ye göre Tevez, Rooney, Ronaldo ve Nani gibi gençler geleceğin efsane oyuncuları. Bir arada kalmaları ve çalışmaya devam edip United efsaneleri olma şanslarını değerlendirmeleri gerek, demiş. Bence de çok iyi demiş de Ronaldo kalırsa taraftar ile nasıl bir diyalogu olacak merak ediyorum. Şahsen ben giderse üzülmem ettiği onca laftan, yaptığı şımarıklıklardan sonra. Önce Sir Ronaldo'yu korumak için bir hamle yapmıştı şimdi de adamlarını bir bir devreye sokuyor. Ole de Ronaldo ile taraftarın arasını yumuşatacak açıklamada bulunmuş. Ronaldo kalıcak onun için ortam yumuşatılıyor.

3 yorum:

Sheed dedi ki...

en sağdaki arkadaş djemba djemba di mi? onun da patlamasını bekledik 1 sene boyunca, bizde patladı sonra eheh..

ronaldo bu yazdan sonra bi ole olamaz united taraftarının gözünde orası kesin.. 7 numarayı da bıraksın aslında yol yakınken.. fergie hala takımda olmasa yaptığını bi yere kadar anlarım da seni yaratan değere böyle sırt çevirmek, bu nankörlüğü göstermek nedir?

ilk yıllarında sahada almancı topçu gibi duran, futbol soytarısı denen bu adamı süperstar yapan sir, michael jackson'ın siyahi yıllarını andıran, ronaldo'dan ne daha yeteneksiz, ne de daha aptal görünen bu nani'yi de adam eder.. ondan sonra cehennemin dibine kadar yolu var c'nin..

çok kızdım, evet.. değerler falan böyle öğretilmedi bize :P

ismail bi de şu alttaki kelime doğrulama çok zor oluyor, sırf bu yüzden üşenip yorum yazmadığım oluyor hani ;)

Svetlin dedi ki...

eheh abi o kelime doğrulamalarının kontrolü ben de mi bilmiyorum valla?

ronaldo'ya gelince zamanında dediğim gibi böyle yapacaksa anasını da alsın gitsin madrid'e.

Sheed dedi ki...

ayarlardan halledebiliyosun onu.. hatta elin değmişken, pop-up penceresi haline getir, öylesi daha kullanışlı ;)

yeri değil ama güle güle lan ole, çok sevdik..