4 Ekim 2008 Cumartesi

Aday Kadrolar

Milli takımımızın 11 Ekim'de İstanbul'daki Bosna-Hersek ve 15 Ekim'de deplasmandaki Estonya maçları için aday kadroları açıkladı. Kadro şu oyunculardan oluşuyor;

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Serdar Kulbilge (Kocaelispor), Tolga Zengin (Trabzonspor)


Savunma oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Serdar Kurtuluş (Beşiktaş), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Servet Çetin (Galatasaray), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), İbrahim Kaş (Getafe), Gökhan Zan (Beşiktaş), Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Çağlar Birinci (Denizlispor), Uğur Boral (Fenerbahçe)


Orta saha oyuncuları: Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Aydın Yılmaz (Galatasaray), Ayhan Akman (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mehmet Topuz (Kayserispor), Caner Erkin (CSKA Moskova), Arda Turan (Galatasaray)


Hücum oyuncuları: Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Batuhan Karadeniz (Beşiktaş), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Mehmet Yıldız (Sivasspor)




Kaleciler için diyecek bişey yok zaten, uzun zamandır hep aynı isimler. Açıkçası daha iyi kalecilerimiz de yok.

Savunma konusuna gelince Fatih Terim'in ne yaptığı anlamakta zorlanıyorum bazı oyuncu seçimlerinde. Mesela Gökhan Zan'ın ne işi var milli takımda. Kendi takımında bile süre alamıyor, aldığında da takımının yediği gollerde en büyük sorumlu konumuna geliyor ama kesintisiz milli takımda uzun zamandır. Bu adamı Beşiktaş taraftarları takımda görmek istemezken milli takımda katlanmak zorunda mıyız? Başka oyuncumuz mu yok? Trabzonspor'lu Egemen niye kdaroya alınmıyor? Hadi Bursa'dayken fark edilmiyodu diyoduk e Trabzsonspor'da da mı fark edemedi İmparator(!) Ceyhun Gülselam kim ayrıca. Sezon başından beri toplam 6 dk oynamış bir adamda nasıl bir cevher fark etti acaba imparatorumuz 6 dakikada. Helal olsun.

Orta saha oyuncularında da bana garip gelen şu; Selçuk İnan ligdeki ilk 2 hafta iyi oynayıp kadroya alınmıştı fakat hiç süre alamadan ayrıldı kamptan. Şimdi de kadroya alınmamış görüyoruz ki. Hani geçtiğimiz ay denemiş olsa beğenmese tamam da ne oldu yani de alınmıyor bu adamlar?

Hücum oyuncularında da Batuhan'ın orada olmasını anlamış değilim. Tamam Ümit Milli Takım'da iyi oynadı, goller attı ama A Milli Takım'a bir anda yükselmesi garip bence hele ki Ümitlerin çok önemli bir maça çıkacak olması işi daha da gariplştiriyor. Madem Batuhan girebiliyor o zaman gol kralı Sercan'ın da oraya girmesi lazım Fatih Hoca. Neyse ki Sercan ümitlerimizin en önemli kozu olacak playoff maçlarında. Mehmet Yıldız'ı da keşfetmiş sonunda imparatorumuz.

Son olarak da Fatih Terim sakatlık durumu belli olmayan ouncuların iyileşmelerini bekleyeceklerini aksi bir durumda ümitlerden A Takım'a oyuncu alabileceklerini belirtmiş. İzleyip göreceğiz bakalım, imparator herşeyin en iyisini bilir nasılsa.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

evet,bu kez de ceyhun olmus, sinyor terimin "bak ben yeni adamlar da seciyorum,ligi takip ediyorum arastiriyorum" mesaji verdigi mastürbe hareketi.yalniz sinyor ,seninde dedigin gibi, bu adamin ne kadar oynadigini, ne yaptigini biliyormu ki?

ksp dedi ki...

galiba gökhan zan fatih terim in bir açığını falan biliyor.Ya da heybetli adam diye tırsmış Fatih hoca.Yani bir adam sırf iri diye oynatılmaz di mi ama??!

Spicoli dedi ki...

iri desen egemen de iri,kesin bi acik mevzusu var ama hayirlisi.