21 Ekim 2008 Salı

Vursaydın

"I have seen the match on video and I believe I should not have been sent off with three minutes to go. If I had punched him, I would have understood. Now I wish I had."



Drogba'nın mayıs ayındaki CL finalinde kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili yorumu. Drogba Vidic'le girdiği ikili mücadele sonrası kırmızı kart görmüş ve oyundan atılmıştı. Belki de Terry'nin kullandığı penaltıyı kullanacaktı atılmasaydı kimbilir? Taraftarlar arasında onu bu yüzden suçlayanlar da varmış zaten.

Herneyse Drogba o gün Vidic'e kafa göz dalsaydı ne olurdu? İlk ihtimal olarak hemen hemen her futbolcu gibi Vidic kendini yere atar, Drogba da okkalı bir ceza alırdı. İkincisi de Vidic cüssesine güvenmenin verdiği gaz ve de damarlarındaki Sırp kanının da etkisiyle Drogba'yı haşat edebilirdi ki düşük bi ihtimal bu.

Federasyon Drogba'nın bu açıklamasından sonra araştırma başlatmış. Drogba'ya ağır bir ceza yolda aynı Roy Keane olayında olduğu gibi. Belki de bu açıklamadan sonra Drogba da Keano gibi fırsat kollayıp ilk maçta Vidic'in indirir belli olmaz.

Hiç yorum yok: