20 Ekim 2008 Pazartesi

Milli Forma Aşkı

David Beckham şu sıralar forma giydiği LA Galaxy'nin sezonunun yakında bitecek olmasından dolayı lig bittikten sonra milli takıma seçilmek için "nasıl formda kalabilirim"in hesaplarını yapmaya başlamış şimdiden. Geçen yıl Beckham Capello'nun gözüne girmek ve milli takımla 100.maçına çıkmak için Arsenal'le antrenmanlara çıkmıştı özel bir izin alarak Arsenal'den.

Bu yıl aynı şeyi Milan'la yapıcak sanırım. Milan'ın ikinci adamı Adriano Galliani Beckham'ın böyle bir istekte bulunması haline klübün onu olumlu karşılayacağını belirtmiş. Böyle bir durumda önce Carlo Ancelotti'ye sorarım tabi ki ama klübümüz onu memnuniyetle ağırlıyacaktır demiş. Galliani'nin dediğine göre ayrıca Beckham Los Angeles'a transfer olmadan önce neredeyse Milan'a geliyormuş ama son anda işler değişmiş falan. Onu da alsaydınız da takımı iyice huzurevine çevirseymişsin be Galliani.

Beckham şu anda 107 kez milli formayı giymiş durumda ve 2 kez daha giyerse Bobby Moore'un rekorunu kırarak en çok forma giyen İngiliz olacak. Bunu da hak ediyor ama adam. Seneye de Bursaspor'da gelsin çalışsın boş zamanında, bekleriz.

Hiç yorum yok: