22 Ekim 2008 Çarşamba

En İyisiydiler


"In the past couple of years we have played some terrific sides but I think that's the best.

It was one of the best performances I have come across watching European football. It will take some team to beat them, that's for sure."

"Wayne Rooney was unplayable. When you see players like that you have to say he's a world-class player, backed up by a couple of other world-class players and six or seven international players."


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu sözler dün gece Old Trafford'da United'a 3-0 kaybedeb Celtic teknik direktörü Gordon Strachan'a ait. Strachan maçtan sonra yaptığı açıklamada United'ın şu ana kadar Avrupa'da gördüğü en iyi takım olduğunu, birilerinin onları yenmesinin gerçekten çok zor olduğunu belirtmiş. Son zamanlarda patlama yaşayan Rooney'e de değinen GS onun karşısında oynamanın ne kadar zor olduğunu falan filan da anlatmış.

GS'nin bu dedikleri tartışılabilir ama pratikte bunlar doğru. Manchester United son CL şampiyonu ve kupayı başka bir takım alana kadar da öyle kalacaklar. Şu anki duruma göre korumaya bir hayli yakınlar. Nazar değmesin inşallah diyorum. Gordon tahtaya vur...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

modern dönemde backtoback yapan hangi takım varda manu yapıcak.rotasyonu tutturdu tutturdu yoksa subat ayından itibaren dokulmeye baslar manchester.