23 Ekim 2008 Perşembe

CL - Week 3.2

Şampiyonlar liginde 3.haftanın ilk gecesinde dün akşama gol kısırlığı vardı Barcelona maçı hariç. Orda da goller tek taraflıydı zaten.

Romanya'nın yükselen yıldızı Cluj Bordeaux deplasmanında kaybederek önemli ibr avantajı kaçırdı. Oradan çıkaracakları bir beraberlik gruptan çıkma yolunda önemli bir adım olabilirdi Chelsea'nin de Roma'yı yenmesiyle. Sahneye bir zamanların yeni Zidane'ı Gourcuf çıktı. Roma demişken tepetaklak devam ediyorlar. Chelsea'ye 75 dakika dayanabildiler. Terry The Big Man gemiyi kurtardı yine Chelsea'de. Roma'da işler çok kötü birileri değişecek gibi sanki yakında. Bu grupta Chelsea'nin liderliği dışında hiçbir şey belli değil.

Inter Adriano ile bir diğer sürpriz takım Anorthosis'i geçmeyi başardı. Adriano harbi harbi döndü futbola yeniden, ben anca PES'de döner diyordum aslında. Diğer maçta da Werder gollü maçlara devam etmiş. Atina'da bir puan gayet iyi şampiyonlar liginden ya da eskiden öyleydi bilmiyorum. Pana'da da yolunda gitmeyen bişeyler var ne yazık ki. Bu grupta da lider Inter ama ikinci herkes olabilir. Yine de Werder burda alır götürür gibi.

Barcelona Basel'i 20 dakikada harcadı aynen dün akşam Arsenal'in yaptığı gibi. Çabuk buldukları gollerle hiç sıkıntıya girmediler tüm maç boyunca. Erken atamayacakları gol onları sıkıntıya sokabilirdi ama genç forvet hattı işi erkenden bitirdi sonrasında da rölantıya aldı maçı. Lucescu geçen yılki hastalığa devam ediyor sanırım. İlk 2 hafta alınan iyi sonuçlar ardından anlamsız mağlubiyetler-hoş bu yıl 2 de 1 ile başladılar ama. Lucescu bu sene de aynı problemleri yaşatırsa Ukraynalılara artık kapıyı gösterirler bence. Kendi evinde Sporting Lizbon'a kaybederek biz istemeyiz buyrun ikinci tur sizin olsun dediler, Liedson da geri çevirmedi.

Gecenin maçında Torres ve Aguero olmayınca maç biraz sönük başladı. En azından beklentilerimi karşılamadı ilk yarı. İkinci yarıda Aguer'nun da oyuna girmesiyle birlikte yenik durumdan kurtulmak için saldıran Atletico maçı heyecanlı hale getirdi. Hakem kendini yere attığına inandığı kimseye açımadı. Simao 1 puanı kurtardı ve liderlik için şanslarını sürdürdü, Anfield Road'a kadar. Marsilya ise benim adıma şok bir skorla döndü Hollanda'dan. PSV ilk 2 hafta sonunda kötü bir görüntü çizmişti ve Gerets de bundan faydalanıp en azından Uefa'ya devam eder diye düşünüyordu çok kişi ama PSV önemli bir avantaj yakaladı bu konuda.

Gecenin hayalkırıklığı Marsilya ve Shakhtar yıldızları da Barcelona ve PSV.

Hiç yorum yok: