30 Ocak 2008 Çarşamba

Bursa'da Transfer

Transfer sezonu bitti bitecek Bursa'da transfer yok derken bugün imzalar atılacakmış.Yabancı sınırlaması nedeniyle bekletilen transferler federasyonun kararı ile bugün gerçekleşmiş. Bolivyalı orta saha oyuncusu Ronald Gutierrez ve eski Trabzonspor'lu ve Gaziantepspor'lu Maxim Romaschenko Bursaspor'lu olacaklar.


Ronald Gutierrez kendi ülkesinde yılın futbolcusu seçilmiş bir oyuncu. Orta sahada ön libero mevkiinde oynuyor. Gutierrez ile 1,5 yıllık sözleşme imzalanacakmış akşam haberlere göre. İlerleyen günlerde bayrağı öperken çekilen yeşil-beyaz formalı fotosunu da koyarız inşallah. İmza attıktan sonra kaptan Egemen'le konuşmuş ve yorgun olmasına rağmen akşamki antrenmana çıkacağını belirtmiş. Hayırlı olsun Bursaspor'umuza...


Bir diğer transfer de Maxim Romaschenko. Onunla da akşam saatlerinde Gutierrez ile birlikte 1,5 yıllık anlaşma imzalanacakmış. Gaziantep ve Trabzon yıllarında çok iyi oyuncuydu, formunu korumuştur umarım bize de faydalı olur.


Son olarak da Ceyhun'la anlaştık şeklinde açıklamaları vardı yönetimin geçtiğimiz günlerde. Ceyhun'la 4 aylık opsiyonlu bir anlaşma yapılmış, taraflar memnun kalırsa anlaşma sezon sonu uzatılacakmış. Ceyhun aslında tam bize lazım olan oyuncu bence. İş yapacaktır, sezon sonu da uzatılır anlaşması umarım.


Gidenlere gelirsek de ben gidecem diye direttikten sonra kadro dışı kalan Sumulikoski de Ipswich Town ile anlaşmış. Çalışma izni çıktıktan sonra imzayı atıcakmış. Kendisine teşekkür ediyoruz, bulunduğu süre içinde faydalı oldu takıma, yeni takımında da başarılar. Gol makinesi diye alınan Mbesuma da gönderilecekmiş uygun bir enayi bulunursa. Gönderilsin zaten forvetimiz bol. Sinan da döndü, Tum var, Eser var Zuniga geldi. Bu transferler tutarsa sıkıntılı günler geçirmeden sezonu bitiririz.

Hiç yorum yok: