7 Ocak 2008 Pazartesi

Kim nereye gidiyor?


EPL'de kısa süreli bir tatil olduğu için şu sıralar tek gündem transfer piyasası. Birçok ismin adı sürekli ortalıkta doalnıyor. Berbatov, Anelka, Djibril Cisse, Saviola, Hutton, Drogba diye gidiyor liste.

Berbatov daha geçen gün büyük bir takımda oynamak istiyorum dmeişti. RAmos da satmayacağız ama gitmek isterse ve 35'i basan olursa alır demişti. Şimdi de Berbatov çıkan haberlerin çoğu yalan, benim ağzımdan çıkmayan şeyler konuşuluyor ortalıkta demiş.

''It's getting absurd," Berbatov told Bulgarian Nova TV. "I'm fed up of seeing my name in the papers all the time. I think the papers went too far.""It's obvious that the speculation will continue to the end but I wish the press would leave me alone. I just want to play my game. The worst thing is that I see 'my' quotes which I've never said and it's something that makes me feel bad."


Berbatov kendisinin 35 milyon pound etmeyeceğini kendi de biliyormuş, helal olsun.
"Such hysteria seems to me stupid, I'm not worth so much money."

Berbatov bu kadar olayın üstüne kesin transfer olur bana kalırsa ama o kadar parayı kim verecek onu bilmiyorum.Chelsea vermesine verir de onlar da Anelka'yı istiyor.

Diğer haberlere göre ise Chelsea Anelka ile anlaşmış bunun üzerine de Drogba bu habere çok sevinmiş. Drogba bu sayede sezon sonu ayrılıp Milan'a giderken takımın ona çok zorluk çıkaramayacağını umuyormuş. Zaten kendisi Mourinho ayrılınca üzüntüsünü belirtmişti şimdi de Mourinho ile beraber Milano yolundalarmış.

Tottenham ise Berbatov'dan doğacak boşluğu Real Madrid'de yer bulamayan Saviola dolduracakmış. Tottenham ayrıca Rangers'lı Alan Hutton'a da teklifte bulunmuş fakat Hutton Tottenham'ı istemem demiş. Söylentilere göre Hutton kendisi ile ilgilenen United'ın teklifini bekliyormuş. Bu nedenle redetmiş teklifi.

Bolton ise Anelka gidince yerine Djibril Cisse'yi getirmeyi planlıyormuş. Anelka'nın gitmesi zaten çok büyük ihtimal ve onun yerine de diğer bir fransız Cisse.

Diğerleri kadar gerçekçi olmasa da diğer birkaç söylenitiye göre de United ve Tottenham Dos Santos için savaşıyorlarmış.Tabi bu transfer gerçekleşirse yazın olacak. Bir diğer söylenti de United devre arasını boş geçip yazın Benzema için bastıracakmış. Tabi tüm bunlar Fergie'nin devre arasında transfer yapmayacağız demesi üzerine üretilen senaryolar. Bu ili haber biraz gerçekçilikden uzak ama yukarıdaki senaryolar mantıklı gelmiyor değil.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

acaba ingiltere'de de kulüpler sitelerinden transfer haberlerini yalanlıyorlar mı? yoksa berbatov gibi sadece futbolcular mı yalanlıyor?