2 Ocak 2008 Çarşamba

Back to 80's






Pazar gecesi Nba'de Celtics-Lakers maçı oynandı. Bizim burda Gs-Fb maçı neyse Nba'de de bu maç o yani. Yüzyılın rekabeti işte, en köklü iki ve en başarılı iki takım, iki hanedan kısacası.







Celitcs uzunca bir süredir başarılı olamıyordu Nba'de. Yıllardır sürünüyordu resmen, Lakers da 2003 finalinden sonra dağılmıştı ama gene de Celtics kadar değil. 2004 de play off yapamadıktan sonra bir ucundan playoff'a giriyordu Lakers. Ama Celtics uzunca bir süredir maç kazanmayı, böylesine maçları özlemişti. İşte böylesine önemli bir maça Lakers retro formalar ve kısa şortlarla çıktı o Magic-Bird zamanından kalan rekabeti anımsatmak için. Bazılarının hoşuna gitmiş bu durum ama ben hiç sevmedim. Rakip yılların hırsıyla kazanmaya geliyor evine sen de maça 23 nisan müsamere çocuğu gibi çıkıyosun. Ha, maçı kazansak benim de hoşuma giderdi ama böyle bir maçı kaybetmemeliydik. Madem bir sürpriz yapacan Nba şov dünyası o zaman maçın ilk molasında değiş şortları adam gibi topunu oyna.O koca şortların rahatlığıyla bir olur mu hiç? Zaten devre arasında değişmiş komple şortlar.

Böylesine önemli bir maçta mesaj maçında zaten yenilince Anti-Laker ların ağzına sazık odluk. Bir de şort olayı yüüznden iyice rezil olduk. Fikir babası kimse kafasına Shaq kadar taş düşsün.

Kobe'yi bu halde de mi görecektik...

Hiç yorum yok: