1 Ocak 2009 Perşembe

Anne Ben Adam Oluyorum

"What people are saying now [the recent speculation about an agreement with Real Madrid] is not true. Who says that is a liar because I am happy at the club, I want to stay here [at United]. I feel at home here. I feel very happy here.

When I arrived at the stadium, to play [my first game of this season] against Villarreal, I felt a little bit of pressure. But the fans were very good and this is why I feel the Manchester United supporters are amazing. I love the fans because they have been brilliant with me, not just this season but every season.

The boss is always important for me, not just last season but every season. I am at this club because of him. He saw me in a few games before I played against Manchester United. People think I came here just because I played [well] against United but it's not true.

He's always helped me and I said to him, 'I want to be part of this club with you. I want to win trophies with you.' He's very important in my career, Sir Alex Ferguson."

***

Ne vardı şu açıklamaları zamanında yapsaydın da koskoca adamı ağzını bozmak zorunda bırakmasaydın.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu ronaldo bahsettiği üzere adam olma yolunda önemli adımlar atarsa bu yeteneğinin üzerine manchester tarihinin en önemli bir kaç oyuncusundan biri olarak adını kulüp tarihine yazdırır.kim bilir belki de 'eric the king'in tahtına aday olabilir ama cantona yı izleyenler ya da en azından nasıl bir kişiliğe ve futbol zekasına sahip olduğundan az buçuk haberdar olanların tahmin edeceği üzere bu hiç te kolay değil.zira kendisi manchester da yüzyılın futbolcusu olarak seçildiği ve ödül aldığı tören konuşmasında,kariyerinde gurur duyduğu pek çok anı yaşadığını ancak bunların hiçbirinin annesine küfür eden bir holigana attığı tekme kadar kendisini gururlandırmadığını belirterek gönüllerdeki yerini daha da taçlandırmış 'köpeğin oluruz cantona bir işaretin yeter!'naraları atılmasına sebebiyet vermiştir.
ronaldo ve manchester dan pek haz etmeyen biri olarak yine de ronaldo nun adam olmasını isterim sonuçta bu futbol tarihine yeni bir efsanenin adının yazılması olarak sonuçlanabilir ki bundan da bizler yani futbol seyircileri karlı çıkar.kimileri diyebilir ki bu yeteneğiyle zaten şu anda efsane olmuş durumda.yeteneğine bi şey dediğimiz yok ama gidip te kendini ceza sahasında arif erdem misali yerlere atarak penaltı kazandırması,benden yeteneklisi yok şeklindeki açıklamaları,onu buralara getiren kulübü ve alex ferguson u zor durumda bırakan saçma sapan transfer söylemleri ile efsane olma yolunda ilerlemekten çok yetenekli ama beş para etmez biri olarak tanınan biri olma yolunda ilerliyor.umarız bu açıklamlar bir başlangıç olur da kendine bir çeki düzen verir.

Alfredo dedi ki...

"yetenekli ama beş para etmez biri olarak tanınan biri olma yolunda ilerliyor"
feri tam üstüne basmışsın.bende bi kaç şey karaliyim dedim.
Cantona'nın tahtından bahsetmişsin ama bi çok Manchesterlının gözünde(bende eskilerden fanatiğiydim) daha Beckham'ın yerini dolduramamış bi futbolcudan bahsediyoruz.yeteneğine diyecek lafımız yok ama büyük sıralama şöyledir benim gözümde.
Best,Eric,David...