14 Ocak 2009 Çarşamba

Bi Sen Eksiktin?

"I saw Manchester United win (3-0 against Chelsea) without Tevez. This isn't good for him.

Certain episodes are certainly bringing closer his exit. Italy and Inter in particular would be excellent solutions. What's more, his contract is running out, which makes it easier to change team.

What advice would I give him? To come running to Inter. I can already imagine the extraordinary partnership he'd form with (Zlatan) Ibrahimovic."

***

Maradona ne kadar büyük topçu da olsa ağzını tutmayı beceremiyor ne yazık ki. Arjantin Milli Takımı teknik direktörü olarak sana bu konuda laf düşer mi? Inter'den sana ne, United'tan sana ne? Alma karşına Ferguson'u durduk yere.

Tevez'in meselesini sen mi çözeceksin? Ayrıca bu Inter sevdası da nerden geliyor durduk yere. Damadı Aguero'yu da Inter'e yönlendiren açıklamalarda bulunmuş. Komisyon mu alıyor nedir? Sempatikliğini kaybetme Maradona. Git milli takımla ilgilen sana mı kaldı Inter, Tevez, Aguero...

4 yorum:

Alfredo dedi ki...

Koskoca Arjantin Milli takımının Teknik Direktör'ü hakkında bu söylediklerin doğrumu sence :p :D

Svetlin dedi ki...

ister arjantin milli takım teknik direktörü olsun, isterse beykozspor teknik direktörü klübüyle sorunları olan bir oyuncuya onları bırak, şuraya git demesi hiç hoş değil.

kaldı ki real madrid-ronaldo olayı bile sürekli gündemi öeşgul ederken, tevez-inter olayı çıkarsa bi de iyice karışır ortalık.

Alfredo dedi ki...

tabiki de canım haklısın bu konuda elbette.bende sevmiyorum maradona'nın bu tavırlarını.kim seviyor ki

Spicoli dedi ki...

Mr S. cok tepkili.