6 Ocak 2009 Salı

Tevez Meselesi

"Now all clubs are on an equal footing. If a club comes to me and offers me a five-year deal, I will accept it for peace of mind. I will sign my last contract, and then I figure that I'll go back to Boca [Juniors]. That could be in four or five years. I want everybody to know no offer has been made. I don't like that they are playing with our fans, who show their love to me in each match."


Carlos Tevez meselesi uzun süredir Manchester United'ın bir türlü çözüme kavuşturamadığı bir mesele. Tevez MSI adlı şirketin futbolcusu ve Manchester United'da kiralık oynuyor. Bu sezon sonunda da kontratı bitiyor. Tevez uzun süreli bir anlaşma yapmak istiyor, zaten kendisinin de belirttiği gibi ondan sonra ülkesine geri dönecekmiş Boca'ya.

Berbatov'un gelişiyle biraz geri plana atıldı zaten Tevez. Çok az fırsat buluyor, bulduğunda gayet iyi değerlendirmesine rağmen. Belki de Berbatov'un gelişinin de etkisiyle Sir onu gözden çıkarmış gibi davranıyor. Tevez de duruma bozuluyor tabi. Hem istediği süreyi alamıyor hem de kontrat konusunda kendisine hiçbir teklif yapılmamış bugüne kadar. Tevez de durum böyle giderse giderim demiş ki haklı da. Böyle bir adamı sırf Berbatov sevdasına kaybedersek Sir'e ağır konuşurum.

Tevez gibi adama her takım talip olur zaten de ilk müşteri belli, Real Madrid. Tevez ayrılmayı kafasına koyarsa iş o dakikada biter ama o da United'da kalmak istiyor. Zaten taraftarların da en sevdiği oyunculardan biri Carlitos. O da United'ı ve Old Trafford'u seviyor.

Geçen yılki iki şampiyonlukta da kritik golleriyle önemli bir rol oynayan, takımı ve taraftarı bu kadar seven bir adamı harcamayasın Sir. Bozuşuruz.

Hiç yorum yok: