5 Ocak 2009 Pazartesi

Para Var Huzur Var


City'nin Arap sahipleri geçen hafta ilk icraatı gerçekleştirdiler Bridge transferiyle. Bridge 12 milyon poud saydılar hiç düşünmeden.

Şimdiki hedefleri de West Ham'lı Scott Parker ve Blackburn'lu Roque Santa Cruz. Parker için konuşulan para yine 12 milyon ve West Ham'la her türlü konuda anlaşma sağlanmış, Parker'la kişisel meseleler halledilmek üzere. Santa Cruz'un değeri ise 18 milyon artı Ben Haim. Bolton'dan eski hoca Big Sam Ben Haim'i özel olarak istemiş transferde. Bu transfer henüz bu kadar ilerlememiş olsa da yakındır onun da gerçekleşmesi.

Transfer sezonu açıldı ama harvurup harman savuran City dışında transfer etkinliği gösteren takım yok hiçbir yerde. Mark Hughes'un göreve gelişinin 7. ayı dolmadan haracadığı para 100 milyon pound olacak bu transferlerde gerçekleşirse. E para var huzur var arkadaş. Her istediğim adamı alsalar ben de yaparım teknik direktörlük. Di mi?

City'nin hedefindeki diğer isimler Arsenal'den Kolo Toure, West Ham'dan Bellamy, Newcastle kalecisi Shay Given ve Pompey'li Defoe. Defoe zaten takımdan ayrılmak istiyor neden olmasın. Toure gitmek istemişti fakat Arsenal izin vermedi. Bellamy zaten asansör oyuncu gibi bişey. Given'ı da Newcastle bırakmam demiş. Daha çok transfer var bu transfer döneminde. Çorba gibi takım yapacak Araplar.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
many rumours during these days...we will see if we will have any big suprises
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)