6 Ocak 2009 Salı

Defoe Geri Dönüyor


Harry Redknapp'ın geçen yıl Portsmouth'a getirdiği Defoe şimdi de Tottenham'a geri dönüyor Redknapp'ın ardından. Bir zamanlar Emerson-Capello ikilisi böyleydi, her yere beraber giderlerdi.

Tottenham uzun pazarlıklar sonucu da Defoe'yi 15 milyon pound'a bağlamış. Bu gece oynanacak League Cup yarı final maçı öncesi White Heart Lane'de taraftarları selamlayacak Defoe. Pompey'den ayrılacağı zaten kesindi, ayrılmak istediğini bir çok defa belirtmişti hatta tehdit telefonları alıyorum demişti çılgın Pompey taraftarlarından. Eski yuvasına dönüş onun için de hayet güzel olmuştur.

Tottenham'ın ilgilendiği bir başka oyuncu olan Downing de en son kulübe resti çekmişti gitmek istiyorum diye ama onun ayrılması o kadar kolay olmayacak gibi. Redknapp Downing'i ısrarla istiyor ama Southgate de bırakmak istemiyor. Ayrıca bizim eski Fenerbahçe'li Appiah da Tottenham'la antrenmanlara çıkıyormuş bir haftadır ve sezon sonuna kadar geçerli olacak bir anlaşma imzalamak üzereymiş. Bir ara ne oyuncuydu be Appiah, Karabela.

Hiç yorum yok: