14 Ocak 2009 Çarşamba

Kaka'ya Servet


Manchester City'nin Arapları bu sefer büyük avın peşine düşmüşler. Milan'ın yıldızı Kaka için yapılan transfer teklifi 91 milyon pound.

City'li yöneticiler dün Milano'ya giderek Galliani ile baız görüşmelerde bulunmuşlar. Galliani ve başkan Berlusconi her ne kadar Kaka satılık değil açıklamaları yapsa da Milan'ın tok satıcı rolü oynamasından öte birşey gibi gözükmüyor bu açıklamalar. Kaka'nın menajeri de görüşmeleri doğrulamış. İki klüp bonservis konusunda anlaşırlarsa Kaka ve City görüşmelere başlayacakmış.

City için zor olan Milan'ı ikna etmek tabi ki. Kaka ne isterse verirler iş oraya geldikten sonra. Kaka için bugüne kadar birçok transfer haberi çıktı ama en ciddi olanı bu sanıyorum. Bana olur gibi geliyor bilmem ne dersiniz?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kendi adıma 'para herşey değildir'klişesinin etkili olmasını ve sırf para için(para da para hani 91 milyon pound!!!)dünyanın en önemli birkaç oyuncusundan birinin san siro yu terk ederek ensesi kalın arapların elinde paraya doyan man city ye gitmemesini umuyorum.