10 Ocak 2009 Cumartesi

Bursa Finalde

Maçı ara ara izleyebildim ne yazık ki. Seyredebildiğim kadarıyla gzel top oynadı takım. Volkan bazen yine ne yapıyor ya bu adam dedirtse de oldukça iyi bir maç çıkardı. Sol kanatta problem var Volkan'ı bekliyoruz. Forvette de aynı sorun var ama oraya kimi bekliyoruz henüz belli değil. Kirita uzuuun aradan sonra sahaya çıktı, fena değildi ama çok hırçın. Kart manyağı olur bu kafayla. Mustafa Sarp'ın sakatlanması iyi olmadı, umarım ciddi değildir. Emrah Kiraz onun yerinde iyi oynadı denilebilir. Kafamı kurcalayan en büyük soru Bekir Ozan Has niye oyuna bile girmedi. Bu adam ilk yarının en iyi topçularındandı. Umarım bu maçlık birşeydir. Sercan yine klas bir dokunuşla attı golü, tebrikler. Ertuğrul Hoca'yla ilk galibiyet hayırlı olsun.

Bursaspor: Ivankov xx, Kirita xx, Volkan xx (Dk. 87 Veli x), Bashir xx, Mustafa Sarp x (Dk. 30 Emrah x), Rezende xx (Dk. 63 Serdar xx), Romashchenko xx, Mustafa Keçeli xxx, İbrahim xx, Zuniga x (Dk. 55 Gökhan xx), Melo x (Dk. 55 Sercan xx)

Werder Bremen: Wiese x, Naldo x (Dk. 90 Andersen x), Tosic xx, Baumann xx, Vranjes x (Dk. 64 Perthel x), Fritz xx, Rosenberg xx (Dk. 73 Heider x), Diego xx, Almeida xx, Niemeyer x (Dk. 64 Alex x), Mertesacker x

Gol: Dk. 87 Sercan (Bursaspor)

Sarı kartlar: Dk. 78 Volkan, Dk. 79 Emrah (Bursaspor), Dk. 83 Fritz (Werder Bremen)

Hiç yorum yok: