21 Ocak 2009 Çarşamba

Sakatlıkların Gölgesinde Bir Final

Dün gece United Derby'yi Old Trafford'da 4-2 ile geçerek Carling Cup'da finale yükseldi ve bu gece Tottenham, 4-1'in rövanşında avantajını kaybetmezse finalde W3mbley'de iki takım karşılaşacak 1 Mart'da.

Fakat bu finalin Ferguson'u veya United taraftarlarını çok fazla memnun ettiği söylenemez. Zira şu sıra akıllarda olan tek soru sakatlıklar. Zaten premier ligde başa güreşecek bir takım çıkabilecek olan sakatlar listesine dün akşam da yenileri eklendi. Brezilyalı genç sağbek, performansını her geçen gün artırdığı şu günlerde 15. dakikada sakatlanarak sahayı terketti ve muhtemelen 3-4 hafta oynayamayacak.

Maçın sonlarında ise Anderson sakatlandı ve sahayı sedyeyle terketmek zorunda kaldı. Henüz kesin bir sonuç yok ne kadar sakat kalacağı konusunda fakat hislerim bu şansla iyi bir haber beklememi engelliyor. Bu iki oyuncu dışında Evans, Nani ve Giggs'de maçta ufak sakatlıklar yaşadı fakat oyuncu değişikliği hakkı kalmadığı için sakat sakat oyunu bitirmek zorunda kaldılar. Evans'ın bir hafta kadar forma giyemeyeceği söyleniyor yine.

Şu ana kadar oynadığı tüm kupalarda iddiasını en üst seviyede sürdüren United'ı durdurursa sakatlıklar durduracak gibi. Şu anda takımın sakat oyuncu listesi premier ligde ilk 4'e, şampiyonlar liginde de yarı finale kalmazsa ben de bişey bilmiyorum.


Rio Ferdinand
Wes Brown
Johny Evans
Rafael da Silva
Patrice Evra
Anderson
Owen Hargreaves
Nani
Ryan Giggs
Wayne Rooney

Hiç yorum yok: