2 Ocak 2009 Cuma

Sen de Yalanmışsın El-Fehim

Manchester City'i Araplar alınca Robinho'yu çılgın bir teklifle takıma katmışlar ve devre arasında çok büyük yıldızlara sulanacağız, paramız bol tarzı açıklamalar yapmışlardı. Adı geçen isimler Terry, Lampard, Ronaldo, Torres gibi isimlerdi.

Fakat bugün itibariyle City ilk transferini yapmak üzere ve bu isim de Wayne Bridge. Verilen para Arapların biz zenginiz dediği kadar var 12 milyon pound tamam da şu yukarıda sayılan isimler nedir Wayne Bridge nedir. Chelsea'de yıllardır yedek kulübesinde çürümüş bir adam. Eğer ki Arapların ortalığı transferlerle sarsacağız dediği buysa, buyursun ortalık onların. Kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

açıkçası ronaldo,torres,lampard parayı basarak 'gel bizde oyna hacı'diyerek orta sınıf bir takıma hemen kazandırabileceğin adamlar değiller.zira adı geçen oyuncuların hepsi yılın futbolcusu oylamasında üst sıralardaki isimler ki ronaldo birinciydi bilindiği üzere.araplar bu açıklamayı yaparken paralarına fazlaca güvenmişler gibi.çünkü ferguson geçen yılın oyuncusu ronaldo nun satılık olmadığını bas bas bağırmaktan 10 yıl yaşlandı.torres te liverpool da simge olma yolunda ilerliyorki bahsettiğimiz takım liverpool.takım kötü gittiğinde ana avrat düz girişmek yerine hep bir ağızdan'you will never walk alone'şarkısını söyleyerek takımına destek veren bir taraftar grubu ve kazanılan bi şampiyonluk sonrası elinde kupayla önlerinde koşabileceğin bir 'the kop'tribünü.sanırım bunlar pek parayla ölçülebilecek şeyler değil.lampard la terry zaten simge olmuş durumdalar ve avrupa nın en çok kazanan futbolcular istesinde ilk 10 da yer alıyorlar.
yani yarın bir gün bu oyuncular kulüpleriyle sorun yaşarsa anca o şekilde city de görebiliriz kendilerini.aksi halde bence mümkün değil.o nedenle şimdiden bridge le işe koyulmaları bence doğal yukarıda bahsettiğim sebeplerden ötürü.ha bridge e verilen para şaka gibi kalitesine oranla o ayrı.