16 Kasım 2008 Pazar

Bir İleri İki Geri

Arsenal ligde kötü günler geçirirkeni şampiyonlar liginde kendi evinde Fenerbahçe ile de berabere kaldıktan sonra Wenger Manchester United maçı için şampiyonlukta iddaamızı sürdürmek istiyorsak bu maçı kazanmalıyız demişti, kazandılar da. Ardından da Carling Cup'da "çoluk çocuk" ile Wigan'ı çarpınca moraller yükseldi Arsenal'de, işler yoluna girdi sanıldı. Fakat bugün kendi sahasında oynadığı premier ligin Sivasspor'u Aston Villa'ya kaybedilen maçtaki Wenger'in halidir bu. Kendi evinde aldığı bu mağlubiyetle geçen hafta United'ı devirmenin bütün avantajını yitirdi Arsenal. Diğer taraftan Aston Villa taş gibi takım, kimi yense sürpriz olmaz ama Arsenal kaybetmeyi göze alamazdı. Bu mağlubiyetle birlikte Arsenal'de işler daha da zorlaşır şampiyonluk için (zaten hiç ihtimal vermemiştim en başından beri), ben olsam CL'ye bakarım ligi ilk 4'de bitirip.

Diğer maçlarda ise Chelsea yine acımadı rakibine. Anelka atmaya devam ediyor, Drogba artık Anelka'nın yedeği. Şampiyonluk yolunda en korktuğum takım Chelsea, durduramıyoruz. Liverpool'da rakibi
Kaydı Yayınla
ni 2-0'la geçti ve yola devam etti. Çıkıştaki Tottenham ise Fulham deplasmanında çıkışını devam ettiremedi. Redknapp'ın ilk mağlubiyeti, umarım yeni bir düşüşün işareti olmaz.

Hiç yorum yok: