21 Kasım 2008 Cuma

Şşşt Şşşt Sakin Ol

"We have to understand that, to be champions, you have to play big matches every weekend and fight. We are coming up against teams who are not scared to play football against us, who are not scared to take us on at our place and this is becoming dangerous for Arsenal. We are not brave enough in battle. I think we need to be soldiers. We have to be warriors. There are teams who can do it well against us and we have to be able to face up to these attacks. That is how they [Arsenal's young players] will forge their character and how they will get experience. Even though they've played a certain number of matches, they're still young and still learning."

***
Arsenal'ın kaptanı ağır konuşmuş genç oyuncular hakkında. Yeteri kadar cesur olmadıkları için vermiş veriştirmiş gençlere. Gallas kendini bir anda takımın efsane oyuncularından biri sanmış açıklamayı yapmadan önce sanırım. Bunun rahatlığıyla üzerine vazife olmayan konularda konuşmuş etmiş.

Arsenal taraftarı da bu durumdan rahatsız tabi. Sen kim oluyorsun da böyle konuşuyorsun, orda koskoca Arsene Wenger var, sana noluyor demişler. Gallas'ın takımdan kovulması gerektiğine kadar ilerleyen anketler her tarafta.

Arsenal taraftarına hak veriyorum. Sen ki takımda kalmıcam diye diretip para için Chelsea'ye giden adam karşılığında transfer olmuşsun. Takımda tecrübeli oyuncu yok diye de kaptan olmuşsun da nedir bir anda bu kendini Tony Adams sanma durumları. Gallas'ın işi zor şu dakikadan sonra, devre arasında gönderilir heralde. Zaten Arsenal'den cacık olmaz bu yıl. Gençlere yüklenmeye devam.

4 yorum:

Spicoli dedi ki...

Cole gitsin bu gelsin, olcak is degildi zaten.

Sheed dedi ki...

ancak arsenal'da kaptan olabilecek bi adamdı.. kaptan oldu, böyle oldu.. yine de united'a gelse, sağ beke ilaç olsa hiç şikayetim olmaz :P

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it is normal this Gallas´s message. Arsenal must improve to be a real candidate to win titles.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Svetlin dedi ki...

@sheed

boşver abi ne yapıcaz bunun gibi kalasları, rafael var gencecik çocuk, oynuyor da canavar gibi.