5 Kasım 2008 Çarşamba

Yeni Kaptan Mascherano


Arjantin milli takımının yeni teknik direktörü Maradona İskoçya ile yapacakları ve kendisinin de ilk maçı olan hazırlık maçı için aday kadrosunu açıklamış. Kadronun tamamı yurtdışında oynayan oyunculardan oluşuyor. Maradona bundan sonra Arjantin'in kaptanının da Mascherano olacağını açıklamış. Mascherano'nun Arjantin milli takımı kaptanında olması gereken tüm özelliklere sahip olduğunu ve bu yüzden yeni kaptanının o olacağını belirtmiş. Aslında Arjantin gibi genç bir takımda çok da ters bir durum olmazdı ama Zanetti olmasaydı. Zanetti varken Mascherano'nun kaptan olması biraz garip geldi bana. Riquelme de var hani ayrıca.

***

Goalkeepers: Juan Pablo Carrizo (Lazio) e Sergio Romero (AZ Alkmaar)
Defenders. Nicolas Burdisso (Inter), Fabricio Coloccini (Newcastle), Martin Demichelis (Bayern Monaco), Daniel Diaz (Getafe), Gabriel Heinze (Real Madrid), Javier Zanetti (Inter)
Midfielders: Angel Di Maria (Benfica), Fernando Gago (Real Madrid), Luis Gonzalez (Porto), Jonas Gutierrez (Newcastle), Javier Mascherano (Liverpool), Maximiliano Rodriguez (Atletico Madrid), Jose' Sosa (Bayern Monaco)
Forwards: Sergio Aguero (Atletico Madrid), German Denis (Napoli), Lisandro Lopez (Porto), Ezequiel Lavezzi (Napoli), Carlos Tevez (Manchester United)

1 yorum:

Alfredo dedi ki...

kadroda messi'nin olmadığını görenler şaşırmasınlar.Kulübüyle olan anlaşması gereği hazırlık maçında forma giyemiycek.