30 Kasım 2008 Pazar

Derby of Manchester #2

Manchester Derbisinde United City'i Rooney'nin tek golü ile geçti. Ronaldo önce yaptığı faul ve daha sonra da topa elle müdahele ettiği için gördüğü sarı kartlarla oyundan atıldı. Aslında faul yaptığı pozisyonda kartı gördükten sonra hakemi alkışlayınca atılacak sandım ama hakem ya görmedi ya da görmemezlikten geldi. Güzel ve heyecanlı bir maç oldu, eski United'lı Hughes ve talebeleri sahadan boynu bükük ayrıldılar. En büyük umutları devre arasında akacak para çeşmesi Araplar sanırım.

Bir de maçta City'li bazı taraftarların Münih Hava Faciası'na yönelik bazı terbiyesizlikleri olmuş. Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyelim.

Günün diğer maçında da Londra Derbisi'nde Van Persie 3 dakikada attığı iki golle Chelsea'yi şok etmiş. Chelsea'nin uzun süre evinde kaybetmeme rekorunun üstünden bir de Arsenal geçmiş oldu böylece. Chelsea son haftalarda biraz formdan düştü. Arsenal de büyükleri devirip gazozuna maçları kaybedip yarıştan koptu demiştik acaba dedirttiler yine. Bakalım sırada ne var? Liverpool yarın kazanırsa haftayı çok karlı kapatıcak, United da kardan nasibini aldı şimdilik.

Hiç yorum yok: