2 Aralık 2008 Salı

Yine Ronaldo


France Football dergisinin her yıl verdiği yılın futbolcusu, Ballon d'Or ödülünün bu yılki sahibi CR7 oldu beklenildiği gibi. Ronaldo'nun ardından Messi ve Iker Casillas geliyor, ama aradaki fark oldukça büyük.

Ronaldo her ne kadar karakter olarak zayıf bir futbolcu olsa da bu ödülü sonuna kadar hak etti geçen sezon, tüm ödülleri hak ettiği gibi. Birer birer de topluyor şimdi zaten. Gelecek yıl içinse bu ödülün en büyük adayı şimdiye kadar ortaya konan performanslarla Messi, belki de ödül çoktan yola çıkmıştır Arjantinli için. Ronaldo bu ödülü 2001'de Liverpool'da kazanan Owen'dan sonra Ada'dan kazanan ilk futbolcu.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

şu ronaldo yu günahım kadar sevmem,man.united ta oynaması da cabası ama cezar ın hakkı cezar a şimdi adam şampiyonlar ligi ni kazandırdı takımına daha ötesi yok.40 küsür gol de cabası.yani adam çıkıp 'ulan alem buysa kral benim, hepinizin eline çocuğu da veririm!'de dese bu ödül sonuna kadar hakkıdır.ne diyelim gülsün,sevinsin şimdi hazır ödülleri alırken ama messi seneye ödüllere ambargo koyacak gibi sağlıklı olursa.

Sheed dedi ki...

flawless victory..

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
for me, it is unfair cause Torres played excellent both in Premier and in Euro 08.
Regards,

http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)