21 Aralık 2008 Pazar

Becks Milano'da




Beckham Milano'ya kavuştu. Milan'da 32 numaralı formayı giyecek Beckham ve ilk maçı Glasgow Rangers'la Ibrox Park'ta yapacakları hazırlık maçı olacak. Inter'ın bir hayli gerisinde kalan Milan'a neler katacak bakalım? Milan da Beckham'la önümüzdeki sezonda sözleşme imzalamak istediklerini açıklamış. Hayırlısı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kanımca bu transferin tek amacı milan ın dünya piyasasındaki reklamını artırmak ve ürünlerini satın alan taraftar kitlesine beckham hayranı bayanları da eklemek ki pek çok kişi de aynı fikirdedir muhtemelen.genelde yapılan doğru ve sonuca yönelik transferleriyle tanınan kariyerlerinin sonlarında ve 'bitti artık bu saatten sonra oynayamaz'denen oyuncuları dahi müthiş bir verimle kullanabilen milan gibi bir deve böyle real madrid in los galacticos döneminde yaptığı transferleri çağrıştıran bir hareket hiç yakışmadı açıkçası.
tamam takım kötü durumda ama bunun çaresi,kariyerini usa liginde sürdüren,kendisinden artık tek beklenen şeyin;sahaya çıkarak kendisini görmeye gelenler karşısında endamını(!)göstermesi ve bayan hayranlarını daha da azdırarak takımın ürün satışlarını tavan yaptırması beklenen bir balon değil.
sen de yalanmışsın ac milan...