23 Aralık 2008 Salı

Kaptanlık Yaramadı

Arsenal kaptanı Fabregas geçen hafta Liverpool'la oynanan maçta yaşadığı sakatlık sebebiyle 4 ay sahalardan uzak kalacakmış. E bu ne demek? Arsenal'in belki de tek umudu olarak kalan CL'de de yolun sonu görünüyor hafiften demek, bence. Kadro çok genç ve tecrübesiz. Bu kadronun en tecrübeli adamlarından biri de 4 ay oynayamacaksa işiniz zor.

4 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it is a very bad news for Arsenal and Spain, cause he will not be in the game against Turkey
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Genç Arsenal dedi ki...

ya genç ve tecrübesizi çok fazla biribine karıştırıyorsunuz. bu adamlar diğer takılmarın dışardan getirdiği onlarca futbolcudan daha tecrübelidir. gençtir ama tecrübelidirde. 200 maçı geçmiş fabregas. diğerleride en az 100 yapmıştır. daha berbatov yeni geçiyor 100 ü drogba 100 demedi belkide. torres aynı şekilde. tecrübesiz olan bunlardır.

Svetlin dedi ki...

tecrübenin yaşla olmadığını biliyorum. çok maç oynamakla alakalıdır ama bir de büyük maçlarda, kritik maçlarda ortaya koyduğu karakterle de alakalıdır biraz bence. fabregas dışında bunu çok iyi yapan arsenalli gençler az olduğu için öyle bir yorumda bulundum. bu seneki arsenalin hali ortada. fabregas'sız süreçte bir lider çıkarmaları gerek ve ben öyle bir gencin çıkacağına inanmadığımdan öyle dedim.

Spicoli dedi ki...

Reserve lig ile Premier lig tecrübesi bir olur mu?