18 Aralık 2008 Perşembe

Zor Dostum Zor


  • 20 Aralık Cumartesi Miami Heat 03:00
  • 21 Aralık Pazar Orlando Magic 02:00
  • 23 Aralık Salı Memphis Grizzlies 03:00
  • 24 Aralık Çarşamba New Orleans 03:00
  • 25 Aralık Perşembe Boston Celtics 22:00
Lakers'ın önümüzdeki 5 gündeki fikstürü budur. 5 günde 4 günlük bir deplasman turu ve hemen ardından da Christmas gecesi Staples'da Boston Celtics maçı. Takımın müthiş başlangıcından sonra 15'li farklardan rakipleri maça ortak etmeler, maçları kaybetmeler, sene başındaki savunmadan eser kalmaması ve son olarak takımda baş gösteren grip hastalığı. Gasol dün gece New York'a karşı forma giyemedi ve deplasman turunun ilk maçını da kaçıracakmış büyük ihtimalle. Hastalığı olan başka oyuncular da var fakat onlar oynayabilecek seviyede.

Bu ultra yorucu deplasman turnesinden sonra kendi evimizde Celtics'le yapacağımız maç belki de bu turdan bile daha önemli birçok kişi için. Fakat yoğun programdaki maç trafiği, tüm bunların yogunluğuyla Celtics maçına çıkacak olmak ve takımın son haftalardaki formu maç hakkındaki ümitleri azaltıyor. Fotoğraftaki abimiz de kendine biraz çeki düzen versin, geçen yılki açıklamaları hala aklımda finallerden sonra. En azından bi mesaj vermemiz gerek bu maçta.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

staples ta 7 kişilik rotasyonla oynamak zorunda kalan knicks in elinden zor kurtuldunuz ismail her ne kadar bizimkiler sürpriz yapmaya müsait bir takım olsa da bunlar iyiye işaret değil.celtic chicago nun rekoruna gözü dikmiş önüne geleni parçalıyo bildiğin üzere.christmas gecesi 'nightmare before christmas'a dönmesin sonra LA semalarında aman diyeyim ismailim