26 Aralık 2008 Cuma

Katalunya Aslanı

Lakers 92-83 Celtics. Maç hakkında şöyle oldu böyle oldu demektense galibiyetin keyfini sürmek istiyorum. Maç boyunca sürekli küfürlere maruz kalan Gasol maç sonunda büyük oynayarak maçı Lakers'a kazandırdı ve erkekliğe adım attı.

Geçen yılki final serisinde de en büyük sıkıntımız olan sert savunma karşısında kız gibi tırsma sendromu 45 dakika boyunca yine devam etti ama maçın sonunda Kobe'nin de yardımlarıyla Gasol sazı alına aldı ve Boston'a güzel bi Noel türküsü patlattı. Burada Kobe'ye de değinmek istiyorum. Maçın sonlarındaki harika performansı için ayrıca tebrikler, işte böyle lider olunur dedi resmen oyunuyla. Gasol'u oyuna dahil edişi, kendisine gelen sıkıştırmalarda rakibi cezalandırışı ve bir de iki kişinin üzerinden attığı fade-away varki dolaptan gömlek gibi soktu, şapka çıkarttık.


Phil Baba da 1000.galibiyetini aldı Nba'de normal sezon maçlarında. 1423 maçta 1000 galibiyet ve 1000 galibiyete en erken ulaşan koç oldu Baba. Bunun Boston maçında gelmiş olması da ayrıca güzel. Katalonya Aslanı yürü be.

Hiç yorum yok: