3 Kasım 2008 Pazartesi

Iverson to Detroit


The Detroit Pistons have reached a tentative agreement to trade Chauncey Billups and Antonio McDyess to the Denver Nuggets for Allen Iverson. Neither player was at this morning's shoot-around. Team officials said that more information would be forthcoming later today.

***

Son dakikada haber sitelerine düşen haber bu. Iverson son anda bir değişiklik olmazsa Detroit'te. Bir zamanlar Sixers'ın bayrak adamı, herşeyiyken şimdi sürekli takas edilen adam olması üzücü gerçekten.

Takasa gelecek olursak iki takım için de iyi takas bence. Denver için zaten kötü diyen çıkmaz, sonunda gerçek bir oyun kurucuya ve sahada lider olacak bir oyun kurucuya sahip oldular. McDyess'da gerek playoff'lar gerekse normal sezonda katkı verecek bir uzun. Detroit açısından bakarsak da riskli olmayan bir hamle, gelecek açısından. Bu kadro ile Detroit'in geçen yılki halinden sonra değişimin gerektiği ortadaydı. Aranan kan belki Iverson değil ama kötü de hamle değil. Bu hamle ile Dumars gelecekte guard pozisyonunu Stuckey'e emanet edecek demektir bu. Bu sezon bu kadro ile şanslarını deneyecekler ve kötü de bir kadro değil nitekim. Baktılar bu kadro da olmuyor o zaman da Sheed ve Iverson'un sezon sonu bitecek yüklü kontratlarıyla yeni bir yola girebilirler. Ellerinde Stuckey, Maxiell, Prince ve Rip gibi oyuncular kalacak ve elde edecekleri cap space ile önemli bi yıldızı kadrolarına katmaları zor olmaz.

Henüz takas bile resmi olarak açıklanmadı ama bu saatten sonra dönmez geri. Bakalım Iverson Detroit'te neler yapacak.

2 yorum:

ksp dedi ki...

Değişiklik iyidir.Özellikle hem Denver hem de Melo için çok çok daha iyi olmuş.Iverson da doğuya geri dönmüş oldu.Özlemiştir oraları

Spicoli dedi ki...

denver icin pek iyi olduguna katilmiyorum. Bu kadroyla gecen sene yapamayip da bu sene yapabilecekleri tek sey, ilk turda 1 mac almak olur. Detroit iicnse daha iyimserim, yeniden yapilanma ille de olacakti bir ara. Sene sonunda Sheed ve Iverson`in kontratlarinin bitmesiyle de rahat rahat yeni bir takim kurarlar heralde.