5 Kasım 2008 Çarşamba

Günah Çıkarma

Dün geceki Liverpool-Atletico maçında son dakika gelen penaltı golüyle Liverpool 1 puanı kurtarmıştı. Pozisyonun kahramanları Gerarrd ve Pernia idi.

Gerarrd bugün yaptığı açıklamada penaltının doğru karar olup olmadığından emin değilim. Açıkçası bu karar bizim aleyhimize verilseydi öfkeden deliye dönerdik ama bu futbol, bir puanı aldık ve yolumuza devam ediyoruz demiş. demiş. Bence bu insanlara sempatik gözükmeye çalışmaktır. Gerarrd'ı severiz, sevdiğimizden fazla da saygı duyarız ama bu hareket ona yakışmadı. Pozisyonun penaltı olmasını sağlayan sensin zaten. Emin değilsen zamanında Nedved'in yaptığı gibi çıkıp penaltı değildi dersin hakeme, ya da ben takımımı kurtarmak için yaptım da diyebilirsin. Ama penaltı sırasındaki ve gol sonrasındaki sevinçleri bu açıklamaya olmamış ne yazık ki. Bu; insanlara, ben olmayan penaltıyı yaptırdım ama bunun doğru olduğundan emin değilim, her zaman doğruları söylerim imajı çizmektir. Yakışmadı Gerarrd.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

gerrard'in sportmen kisiligine kanit arayanlar bir uc dort sene once galatasaray'la yaptiklari hazirlik macinda oyuna girdikten 5 dakka sonra tekme atmaktan oyundan atilmasina baksin yeter.

yakismadi vs degil. gerrard boyle bir oyuncu. adamin rengi boyle. hicbir seyimi emanet etmem bu herife.

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it was an unfair decission against Atletico. I do not know if there is any problem between Atletico and UEFA.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)