21 Kasım 2008 Cuma

Sakatlıklar


Manchester United son yıllarda sakatlıktan en çok başı yanan takımdır heralde. Her yıl sakatlık belasından dolayı çok kritik maçlara önemli oyuncuları olmadan çıkmak zorunda kalmıştır. İlk aklıma gelen 2 yıl önce CL yarı finalinde Milan'ı Old Trafford'da 3-2 yendikten sonra sakatlanan Ferdinand'ın olmadığı maçta yenilen abuk subuk goller ve kupaya veda.

Bu yıla da sakatlıklar başladı United. Carrick, Rooney adı bilinmeyen bir virüse yakalandı, sezon başını kaçırdı. Ronaldo zaten ameliyat olduğu için sezon başı yoktu. Ronaldo döndü derken Scholes gitti, Rooney döndü, Carrick bi daha sakatlandı. Wes Brown uzun süredir yok piyasada. Son olarak da Hargreaves sezonu kapattı.

Hafta içi oynanan hazırlık maçlarında 3 ayıp daha verdi United. Berbatov bu hafta Aston Villa, hafta içi Villareal ve haftayda oynanacak Manchester derbisinde yok. Wes Brown 3-4 hafta daha sahalardan uzak kalacakmış, onun yerine de geçen yıl top görmeyen Neville oynuyor zaten. Fletcher geçen hafta sakatlandı, tam da Hargreaves yokken ve mükemmel performans yakalamışken. Rooney ve Ferdinand da Almanya ile oynanan hazırlık maçında sakatlanmışlar, hafta sonu yoklar. Bu sakatlıklar ne zaman bitecek United'da, Allah kerim.

Hiç yorum yok: