5 Kasım 2008 Çarşamba

CL - Week 4.1

CL'de gece tamamen sürprizlerle dolu bir geceydi, iddaacıları üzen bir gece oldu.


Roma evinde Chelsea'yi yenerek mola aldı resmen. Zaten Spalletti'nin sevinmesinden hallerinin ne olduğunu, bu galibiyetin ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz. Panucci ve Vucinic Spalletti'yi ipten aldı. Cluj ise ilk haftalardaki avantajını iki Bordeaux maçında kaybetti. Bordeaux galibiyetleriyle grup iyice karıştı. Gruptan 4 takım da çıkabilir, Roma- Bordeaux maçı kritik.

Werder bu yıl CL'de kayıp malesef. Üç hafta üst üste alınan beraberliklerden sonra bu maçı artık almalarını bekleken Pana fena tokatlamış Bremen'i. Pana da Roma'ya benzer bir durum söz konusu. İşler iyi gitmiyordu, bu galibiyet ilaç gibi geldi. Anorthosis de Special One'ı elinden kaçırdı Kıbrıs'ta. Cruz bir puanı son dakikalarda kurtardı. Şimdi konuş Mourinho.

Barcelona Basel'e bir puan kaptırdı, gol Eren Derdiyok'tan. Barcelona çıktı gruptan, Sporting de çıktı da garantilemediler daha. Shakhtar ise ilk maçta Basel deplasmanında alıdğı 3 puanın üstüne acayip yattı, ondan sonra tık yok. Luce yolcudur artık, nereye olursa. Shakhtar - Basel maçı Uefa'ya gidecek takımı belirler.

Gecenin canlı izlediğimiz maçında da eksik Atletico Anfield'dan 3 puanla dönüyordu ki Gerarrd penaltıyı yaptırmasaydı. Hakem bedavadan bir penaltı verdi ve Gerarrd da affetmedi tabi. Atletico'ya yazık oldu. Pernia'ya da üzüldüm, adam geçit vermemişti resmen 90 dakika. Diğer maçta da Marsilya PSV'den içerde intikamı aldı. Burdaki yarış liderlik ve üçüncülük için. Luid Garcia iyi alkış aldı Liverpool taraftarından.

Hiç yorum yok: