25 Nisan 2008 Cuma

Biraz Transfer


Liglerde şampiyonların bir bir belli olmasıyla birlikte transfer haberleri de ardı ardına çıkmaya başladı. Her zaman olduğu gibi transfer sezonunun en bomba takımları premier lig takımları olacak.

Newcastle United her yıl tonla transfer yapıp bir türlü doğru dürüst başarı ve istikrar yakalayamayan bir takım. Bu yıl da şimdiden transfer haberleri çıkmaya başladı Newcastle hakkında. Bu yılki en bomba transfer haberi de Luka Modric. Devre arası transfer döneminde Arsenal ile anlaşacakken son anda yatan transferle ülkesine geri dönen Modric'in yazın Ada'ya transferi kesin gibiydi. En önemli adaylar da Arsenal, Liverpool ve Man City'di. Fakat Modric'i kapan Newcastle olacak gibi. Guardian'in haberine göre 20 milyon poundluk bir bonservis üzerinde anlaşılmış, haftalık olarak da 60-80 bin arası bir maaş alacakmış Modric. Bu transferin ardından da N'zogbia ayrılabilirmiş takımdan. Bakalım neler olacak. Modric çokça övülen iyi bir oyuncu, premier lige gelmesi de onun için önemli bir basamak olacak. Bizler de izleyip keyif alacağız.


Bayern Münich'li Lahm da takımıyla yeni sözleşme imzalayacaktı uzun zamandır görüşmeler sürüyordu. Fakat Lahm kararını değiştirmiş olmalı ki iki taraf da görüşmelerden çekilmiş ve Lahm'ın Bayern'den ayrılması söz konusu artık. Bu yaz bonservisiyle olmazsa önümüzdeki yaz bedava ayrılacak Bayern'den. Lahm artık Almanya'daki görevini tamamladığını ve başka bi ülke ve takımda oynamak istediğini açıkladı. En önemli adaylardan biri de United. Brown'un yerine çok da hoş olur.


Dortmund'un sağ beki Degen de Liverpool yolcusu diyorlar. İsviçreli oyuncu ve Liverpool anlaşmışlar da hatta. Liverpool'un o bölgede bir oyuncuya ihtiyacı vardı zaten Degen de hızlı, füzük gücü olan iyi bir oyuncu. Güzel transfer olur, gerçekleşirse.

Hiç yorum yok: