25 Nisan 2008 Cuma

Daha Ne Olsun?


Haftasonu ekranlardaki program bu güzel havalarda adamı ekran başına kilitleyecek cinsten. Zaten Ntvspor açıldığından beri sürekli maç yayınlarıyla bunu yapıyordu ama bu sefer daha geniş kitlelere hitap edecek daha ilgi çekici bi program var.

İlk olarak bu gece 03:00 da Ntv'de Dallas Mavericks- New Orleans Hornets maçıyla başlayabiliriz. Açın izleyin pişman olursa gelsin istediğini desin bana kefilim. Hiç bişey olmadı oturur Chris Paul'u izlersiniz fena mı? Ayrıca bugün snooker world championship de ikinci tur maçları da başladı bunu da belirteyim. Eurosport'dan takip edebilirsiniz. Neyse yarına geçiyoruz saat 14:45 de iki Bez Bebek arası Chelsea-Manchester United maçı Fox'da. Premier ligde şampiyonluk maçı belki de. Kesinlikle kaçırılmayacak bir maç, kaçıran pişman olur. Yarın saat 19 da Beşiktaş-Bursaspor maçı da ilginç olabilir. Tarafsız sahada Adana'da oynanacak maç, iki takım arasındaki olaylar malum. Onu beğenmeyenler de Ntvspor'da İspanya ligi izleyebilirler. Yarın gece son olarak da 00:30'da Nba Tv'de Denver Nuggets-Los Angeles Lakers playoff 3. maçı. İkinci maçtaki Kobe'nin one man show'undan sonra ona karşılık vermek isteyecek Ivy ve Melo. Bu da kaçırılmaması gereken bir maç belirteyim.

Ve pazar gününe geçince karşımızda müthiş derbi. Galatasaray-Fenerbahçe. Şampiyonluğun adının konabileceği bir maç. Son kupa maçını göz önüne alırsak çok heyecanlı bir derbi olucaktır. Derbinin ardından da Nba tv'de 22:30 da Phoenix Suns- San Antonio Spurs playoff 4.maçı var. İlk iki maçtaki çekişmeyi izeyenler bilir. Hatta ilk maç 2 uzatmada bitmişti. Son olarak da kapanışı Washingon Wizards-Cleveland Cavaliers maçıyla yapıyoruz Ntvspor'da 00:00 da banttan olmak üzere. İlk 3 maçta kan gövdeyi götürdü deyim yerindeyse. Teknik fauller, oyundan atılmalar ve dahası. İşte haftasonu kaçırılmayacak mükemmel bi program. Biralarımızı alalım koltuklara kurulalım.

Hiç yorum yok: