10 Nisan 2008 Perşembe

Ronaldinho to Milan?



Barcelona'da önce kadro dışı bırakılan ardından da sezonu kapattığı açıklanan Ronaldinho için şimdiden talipler sıraya girdi. Bu sezon bir türlü eski performansını yakalayaman Ronaldinho'nun Barcelona'dan ayrılacağı artık belliydi nerdeyse. Abisi ve menajeri de buna benzer açıklamalar yapmıştı daha önce.


Ronaldinho'nun ayrılma ihtimali ortaya çıkınca başta Chelsea ve Milan olmak üzere pek çok takım sıraya girdi tabi. Milan başkanı Silvio Berlusconi ve ikinci adam Galliani birkaç hafta içinde Barcelona ile görüşmelere başlıyacağız demiş. Bu açıklamayı yaptıktan sonra artık Ronaldinho Milan'da demek çok da zor değil. Berlusconi ve Galliani basına karşı bu kadar net konuşabildiklerine göre zaten birşeyler hallolmuştur.


Milan'ın ayağa kalkma projesinin bir diğer ayağı da eski oyuncuları Sheva'yı geri getirmek. Berlusconi o konuda da Sheva'nın geri dönmesi harika olur bizim için, onu geri getirmek istiyorum ve görünen o ki bunu başaracağım demiş. O konuda da çok sıkıntı olacağını sanmam. Sheva artık Chelsea'de yedeklere dahi giremiyor. Drogba, Anelka ve Kalou üçlüsünden ona forma şansı gelmiyor ve Avram Grant kovulup yerine Sheva'yı çok isteyen bir adam gelmezse bu iş de olur. Olan Shevcenko'nun 2 yılına ve Milan'a olmuş olacak. Milan'ın bir diğer transfer hamlesi de eski Juventus'lu ve çok sevdiğim, dünyanın en iyi kanat oyuncularından biri olan Zambrotta. O da sene sonunda Milan'da deniyor büyük ihtimalle. Hatta anlaşma imzalanmış diyenler bile var. Tabi bunu diyenler Barcelona'nın Zambrotta'nın boşluğunu Dani Alves ile doldurduğunu da söylüyorlar. Bakalım ne olacak ilerleyen günlerde. Kesin olan şu ki transferde Milan fırtınası izleyecez bu yaz.
İtalya'dan bir diğer transfer haberi de Roma'dan. CL'de görüldü ki Roma'nın iyi bi forvete ihtiyacı var. Inter'de yeteri kadar süre alamayan Crespo'nun adı Roma ile geçiyor şu günlerde. Her ne kadar Crespo yalanlasa da bu transferde olabilir gibi duruyor şu an için.
Son haber de United'dan. Real Madrid Ronaldo için salyalarını akıta dursun hergün United Ronaldo'yu satmayacağız demesine, Real Madrid'in Ronaldo'nun satılacağına inanmasına rağmen Ronaldo için 100 milyon poundluk dünya rekoru kıracak bir teklifte bulunmuşlar. Avuçlarını yalarlar ya hadi bakalım..

Hiç yorum yok: