2 Nisan 2008 Çarşamba

Yarı Finalistler Belli

CL çeyrek final ilk maçlarında alınan sonuçlarının ardından sonuçlar yarı finalistleri belli etti. İlk maçlarda deplasmanda alınan 2-0 ve 1-0 lık galibiyetlerden sonra Man Utd ve Barca'nn yarı finale çıkacağını söylemek için müneccim olmaya gerek yok.



Öncelikle Star sağolsun Deco, Ronaldinho ve Messi'siz Barca'yı izlettiler bize gül gibi Roma- Man Utd maçı dururken. Barca 12. dakikada golü buldu Krkic'le ama o skorla maçı bitirene kadar akla karayı seçtiler. Schalke her şeyi denedi gol için, Barca'ya nefes aldırmadı ama golü atamadıktan sonra bir önemi yok tabi bunların. İkinci maçta Barca bu kadar kötü oynamaz evinde ve turu rahat geçer. Barca için kötü olan şu ki bir sonraki turdaki rakipleri olacak olan Man Utd bu tip bir maçta 5 bile atar Barca'ya. Kısa sürede toparlanmaları lazım, kaldı ki bu kadar formda bir Man Utd karşısında o bile yetmeyebilir.




Diğer taraftan da 7-1'in intikamına çıkan Totti'siz Roma turu ilk maçta kaybetti. Ronaldo yine attı golünü, Law'un rekoru ciddi ciddi tehlikede. Ronaldo ne zaman duracak bilemiyorum. Man Utd 2-0'ı yakalayana kadar sadece 2 şutu vardı kaleye ve 2 si de gol oldu fakat 2-0'dan sonra Roma'nın da biraz dağılmasıyla 3. gol için etkili pozisyonlar buldu ama gol gelmedi. Sağlık olsun 2-0 da yeter tur için. Old Trafford da Roma 15 kişi oynasa turu geçemez. Ronaldo dinlensin diyecem ikinci maç için ama gol atması lazım. Man Utd için bu maçın en kritik yönü Vidic'in sakatlığı olacak. Finale, kupaya giden yolda onun eksikliği önemli olabilir. Umarım ciddi birşeyi yoktur.

Hiç yorum yok: