23 Nisan 2008 Çarşamba

Chelsea Balı


Liverpool bütün maç deli gibi top oynasın, golü de atsın sen gel 94.dakikada kendi kalesine gol atsın adamlar sonra da maçı berabere bitir, kimiblir belki de finale çık. Chelsea resmen bedavadan müthiş avantajlı bir skor kazanmayı başardı Anfield Road'da. Liverpool bütün maç çok etkili, baskılı oynadı ama Torres pek günüde değildi malesef. Bir gol daha atabilirlerdi ama olmadı, son dakikada gele şanssız golle de bütün avantajlarını yitirdiler.



Chelsea'nin bu yıl ligdeki durumu ve şampiyonlar ligindeki durumuna baktığımızda başarılı gibi duruyor ama çok kötü top oynuyorlar. Kenarda maçı bedava izleyen bir teknik direktörlerinin etkisi çok büyük bunda. Grant resmen maçı seyrediyor, hiçbir hamle yapmak yok bişey yok. Zaten oyuncuların birçoğu tarafından sevilmiyor, basına karşı ne diyeceğini bilmiyor, saçmalıyor. Chelsea gibi para içinde yüzen bir takımın daha iyi bir teknik direktöre sahip olması gerek kesinlikle. Bu yıl belki idare ettiler bir şekilde ama seneye mutlaka değişiklik şart. Drogba, J Cole ve Malouda Fenerbahçe serisi ve bu maçta olmak üzere resmen kayıpları oynuyorlar ama oyuna girince etkisini gösteren Kalou, Anelka gibi adamlar anca 80 den sonra oyuna giriyor. Yazık elindeki kadroya.


İkinci maç için Liverpool işleri baya zora soktu ama sağlam savunma yapısıyla gol yemeden bir gol atabilirler belli olmaz. Torres ve Gerrard gibi adamlar var ellerinde sonuçta. Fakat Chelsea'nin de evinde uzun zamandır yenilmeme gibi bi rekoru var, bakalım.

Hiç yorum yok: