23 Nisan 2008 Çarşamba

Finalist #2 Preview


CL yarı finalinin ikinci maçı bu gece Nou Camp'da.. Fotoğrafta da olduğu gibi herkesin gözü bu ikilinin üzerinde olacak. Dünyanın en yetenekli iki futbolcusu olarak gösterilen Ronaldo ve Messi karşı karşıya. Ronaldo'nun müthiş formunun aksine Messi sürekli sakatlıklarla boğuşuyor ve sakatlıktan geçen hafta dönebildi. Dün dünyanın bahsettiği Ronaldo-Messi düellosunun umrunda olmadığını bunun bir takım mücadelesi olduğunu ve kazananın oyuncu değil takım olacağını söylemiş.

İki takımda da sakatlık sorunları var. United'da Vidic karın ağrısı sebebiyle dünkü antrenmana katılmamış ve durumu henüz kesin değil. Tam olarak hazır olmasa da oynaması bekleniyor ama Pique'yi de görebilriz defansta. Diğer defans oyuncusu Brown da aynı antrenmana katılamamış ama onun da oynaması bekleniyor akşama. United da sakatlıkları olan Fletcher, Nani, Van der Sar iyileştiler ve bu maçta görev alabilirler ama sadece VDS ilk 11 başlayacaktır.

Barcelona'da ise adı Milan ile geçen ve sezonu kapayan Ronaldinho yok. Hafta için grip rahatsızlığı yaşayan Henry de tam olarak iyileşmemesine rağmen görev alabilir. Sakatlıktan dönen Messi Barca'nın en büyük kozu.

Barca'nın oyuncusu Xavi Ronaldo hakkında İngiltere'de onları yapmak kolay bi de gelsin de İspanya'da yapsın görelim falan demiş. Xavi CL'de yarı final oynayan takımların memleketlerine bi baksın, iyi gelir. Maç öncesi bir sürü akıl oyunları oldu. Ronaldo-Messi, Fergie-Messi şeklinde ama sonuçta hepsi geride kalacak 21.45 itibariyle. United kaybetmez diyorum tahmin olarak da.

Hiç yorum yok: