10 Nisan 2008 Perşembe

Roma vs Ronaldo


Roma'lı Pizarro Roma'daki maçtan sonra Ronaldo hakkında hiç de hoş olmayan şeyler söylemişti. Pizarro Ronaldo için "kendini beğenmiş" ve "koca kafalı" sıfatlarını kullanmıştı. Özellikle Ronaldo'nun skor 2-0 iken bir pozisyonda kendini bilerek yere attığını, Ronaldo'nun kendini çok beğenmişin biri olduğun söylemişti ve de Old Trafford'daki maçta bizim de ona gösterecek birşeylerimiz olacak mutlaka demişti. Pizarro'nun Ronaldo'nun kendilerini sinir ettiği yönündeki açıklamalarına daha sonra Vucinic de katılmıştı.


Bugünkü maçtan önce Roma teknik direktörü Spaletti Ronaldo hakkında oyuncularının yaptığı açıklamalardan dolayı bir nevi özür dilemiş. Roma'daki maçta hayalkırıklığına uğradık ve bu gibi durumlarda bazen istemediğiniz şeyler söyleyebilirsiniz, oyuncularım da o maçtan sonra yanlış söylediler demiş. Spaletti; Ronaldo harika bir oyuncu bunu herkes biliyor, son derece de centilmen ve bunu defalarca da gösterdi demiş. Oyuncularının talihsiz açıklamaları sonrası arayı yumuşatmaya çalışmış maç öncesi.


Pizarro ve Vucinic'in dedikleri her ne kadar tam olarak doğru olmasa da haklılık payları da var. Ronaldo şov yapmayı seven, kibirli bir oyuncu ama kocakafalı değil tabiki de..

1 yorum:

Şehzade Ali dedi ki...

Halt etmiş Pizarro efendi.