15 Nisan 2008 Salı

Ferdinand İmzaladı


United'da işler gayet yolunda. Hafta sonu alınan Arsenal galibiyeti, dün akşam Chelsea'nin çok önemli 2 puanı kaybetmesi ve bugün de milli takım ve takımın kaptanı Rio Ferdinand'ın 5 yıllık yeni sözleşme imzalaması...

Ferdinand'ın klüple her an anlaşmaya yakın olduğunu belirtmiştik daha önce. Görüşmeler sürüyor ve çok ufak sorunlar dışında her konuda anlaştık demişti Fergie. O ufak sorunlar da halledilmiş ve Ferdinand 5 yıllık yeni sözleşme imza atmış. Rio yıllık 6 milyon pound olmak üzere 2011 yılına kadar United forması giyecek. Konrtatı bittiğinde 34 yaşında olacak ve ondan sonra 2-3 yıllık bir anlaşma daha imzalanır ve bu forma altında emekli edilir Rio. Bundan önceki anlaşması haftalık 100.000 pound olan Rio şimdiki anlaşmasıyla haftada 130.00o pound kazanacak ve bu ücretle dünyada en çok kazanan oyuncular listesinde önemli bir yere gelmiş oldu.

Menajeri Pini Zahavi Rio'nun klüpte kalmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve bunun United'daki son konratı olmayacağına inandığını söylemiş. Milan'da Maldini 39 yaşında ve hala oynuyor, Rio bundan daha fazlasını yapabilir demiş. Biraz fazla uçmuş Zahavi ama en az 36'sına kadar oynar Rio.

Hiç yorum yok: