5 Nisan 2008 Cumartesi

Rio & Hypia





Manchester United da Rio Ferdinand Liverpool da ise Sami Hypia takımlarının defansını uzun zamandır ayakta tutan en önemli parçalar. Her ikisi de takımlarıyla yeniden anlaşma imzalamak üzereler ve görünen o ki her ikisi de şu anki formaları altında futbola veda edecekler.
Hypia Liverpool ile 2009 yılına kadar anlaşma sağlamış. Kendisine gelen bazı tekliflere rağmen burada olmaktan mutluluk duyduğunu ve bu taraftarları, klübü bırakmak istemediğin söylemiş. Benitez de Hypia ile yeniden anlaşılması üzerine bu harika bir haber, Agger ve Skrtel'e çok yardımcı olacaktır. Tecrübesiyle onlara çok şey öğretecektir demiş. Hayırlı olsun.


Diğer taraftan da İngiltere milli takımının ve de Manchester United'ın kaptanlığını yapan Ferdinand da kulübü ile anlaşmak üzereymiş. Ferguson'un belirttiği üzere arada çok ufak pazarlıklar kaldı ve çözülmeyecek şeyler değil. En kısa zamanda onları da halledip yeni bir anlaşma imzalayacağımıza inanıyorum demiş. Özellikle Roma maçında yaptığı kritik hamleler onun defansımız için ne kadar öenmli olduğunu birkez daha gösterdi demiş Fergie. E bize de hayırlı olsun.

Hiç yorum yok: