2 Nisan 2008 Çarşamba

Schuster Sus Artık


Dün geceki Roma maçından sonra yine hemen Real Madrid Ronaldo'yu transfer etme işlemlerine başladı. Senenin başından beri 3-4 kez aldılar Ronaldo'yu kendilerince. Halbuki takımın sahibi D.Gill kaç kez açıkladı Ronaldo satılık değil, yalvarıp durmayın diye. Real Madrid de bir süre sonra vezgeçmişti artık bu işin olmayacağını anlayıp ama gevşek Schuster (kendisi tanımam ama şu laflardan sonra gevşek derim direk bu adama) Ronaldo bir gün bizimle olacak demiş dün geceden sonra. Hani Ronaldo gibi bir oyuncum olsun isterdim gibilerinden bişey de hayranlığını belli et tamam da Ronaldo bir gün Real forması giyecek ne demek şimdi, mü neccim misin sen?

Schuster'ın dedikleri tam olarak şöyle; "Şu an ki durumda gerçekçi olmak gerek. Ronaldo şu anda 10 numara oyuncu, dünyanın en iyisi fakat United'ın onları satmayı düşüneceğini sanmıyorum. Kısa süre içinde böyle bir ihtimal çok düşük fakat inanıyorum ki birkaç yıl içinde Barnabeu'da Real forması giyecek. Şu anda Old Trafford'un yıldızı ve CL'yi kazanmadan ve birkaç premier lig şampiyonluğu daha kazanmadan onu bırakmayacaklardır. Geçen yıl Kaka'nın yaptıklarını şimdiden geçti.

Bir gün bizimle olacak."

Şu konuşmayı nerden tutsak elde kalıyor malesef. Ronaldo birkaç yıl sonra gelir en erken diyosun da Schuster o vakitte sen orda olacak mısın bakalım? Bu seneyi bile çıkaracağın belli değil gelmiş Ronaldo hayalleri kuruyorsun. Ronaldo bir gün hakkaten Real'e gidebilir Beckham gibi, olmayacak iş değil ama Roma maçından hemen sonra görmemiş gibi açıklama yapmak koskoca Real Madrid hocasına da hiç yakışmıyor. Kaldı ki 2 yıldır sürekli Ronaldo'nun peşinde Real ve her seferinde de gerekli cevabı aldı hala neyin kuruyorsun?

Ronaldo bir gün belki Real forması giyer ama o gün sen de Real'de olayım diye fotodaki gibi aç da ellerini dua et.



Hiç yorum yok: